HYROX:nieuwe standaard in functionele fitness competities

Wanneer je denkt aan de meeste fitnessroutines in de sportschool, zie je een eenvoudige formule: krachttraining gecombineerd met wat cardio, voornamelijk gericht op hypertrofie en uithoudingsvermogen. Dit is zonder twijfel effectief, maar hoe meet je echte progressie? Hoe blijf je gemotiveerd?

De ondernemer in duursporten, Christian Toetzke, zag dit probleem en creëerde HYROX. Hij combineerde korte loopafstanden, roeisessies en SkiErgs met high-rep functionele oefeningen zoals farmer’s walks, sled pulls en sandbag lunges. Wat begon als een experiment is nu een internationale fitness sensatie.

5/5

Wat maakt HYROX wijze
zo uniek?

Het is niet zomaar een andere fitnessuitdaging. HYROX is een combinatie van rennen, roeien en functionele krachtoefeningen die je uithoudingsvermogen, kracht en mentale weerbaarheid op de proef stellen. De kern van deze sport is dat het voor iedereen toegankelijk is. Of je nu jong of oud bent, super fit of net begint – er is een HYROX uitdaging voor jou.

Vergeleken met CrossFit, waar evenementen vaak zijn gericht op de elite, is HYROX ontworpen met het oog op de gemiddelde sportschoolganger. Toetzke wilde een competitie creëren die iedereen kan doen, zonder het risico op blessures.

Waarom zou je kiezen begint
voor HYROX in Amersfoort bij The Driven Club?

Klaar voor een nieuwe stap in je persoonlijke groei? Meld je aan voor dit inspirerende evenement en maak deel uit van een onvergetelijke ervaring. Ons toegewijde team kijkt uit naar je komst. Pak deze kans, jouw transformatiepad wacht op je. Jouw groei begint hier!

Bereid je voor op HYROX!

Je kunt je voorbereiden op HYROX in bijna elke sportschool, maar bij The Driven Club garanderen we een ervaring als geen ander. Je krijgt toegang tot trainingssessies die zowel efficiënt als toegankelijk zijn, gericht op het verbeteren van zowel je cardiovasculaire fitheid als spierkracht.

HYROX is niet zomaar een trend; het is een revolutie in functionele fitness. Ontdek waar je toe in staat bent en daag jezelf uit bij The Driven Club in Amersfoort.

Benieuwd naar onze
andere programma's?

Be Driven
Program

Ontdek de kracht van persoonlijke coaching met ons Be Driven Program. Dit kortlopende individuele programma stelt jou in staat om jouw persoonlijke doelen te bereiken, gefocust op jouw groei en ontwikkeling.

Be Driven
Group

Doe mee aan ons Be Driven Group programma. In kleine, gelijkgestemde groepen krijg je coaching op vier domeinen: Zijn, Werk, Relaties en Lichaam. Samen bouwen we aan een krachtig leven.

Performance
Training

Maximaliseer je fysieke potentieel met onze Performance Training. Hiermee richten we ons op personal training, waarbij we jouw lichamelijke kracht en uithoudings- vermogen verbeteren, voor optimale prestaties.

We nodigen je uit voor een vrijblijvende intake of proeftraining bij onze studio

Blijf je stilstaan of ga je
écht aan het werk?

We willen en wensen vaak een hoop, maar het resultaat dat jij daadwerkelijk voor ogen hebt
blijft vaak uit. Om het gewenste resultaat te creëren in jouw leven is er een krachtig
fundament
nodig, zowel fysiek als mentaal. Bij The Driven Club werken onze members dagelijks aan het bouwen van een krachtig fundament, daarmee nemen zij de verantwoordelijkheid om te doen wat nodig is. Je mouwen opstropen en doen wat nodig is, zorgt voor krachtig resultaat.