Het Be Driven Group programma is een intensieve, collectieve ervaring die naadloos aansluit op het Be Driven Program of een Performance Training traject. Je maakt deel uit van een selecte groep van maximaal zes personen, die zich net als jij richt op hun individuele doelen. Onder begeleiding van onze ervaren coaches, train je twee keer per week in deze hechte groep. Onze persoonlijke en betrokken aanpak, afgestemd op jouw unieke behoeften, uitdagingen en ambities, zorgt voor een hoge mate van begeleiding. De gezamenlijke energie en ervaringen binnen de groep functioneren als een krachtige katalysator voor verandering en groei, waardoor je doelen binnen handbereik komen.

5/5

Op een duurzame wijze
naar een krachtige leefstijl

Wat als jij alles uit het leven zou kunnen halen? Een fysiek sterk lichaam, een krachtige identiteit, en een perfecte balans tussen je werk- en privéleven. Op al deze vlakken optimaal presteren is een enorme uitdaging. Toch is het met de juiste begeleiding en commitment haalbaar. 

Je bent ambitieus en jij kent het belang van doelen stellen. Bij het creëren van een sterk en gezond lichaam werkt dit precies hetzelfde. Gebrek aan kennis is niet jouw probleem. Je weet wat je wil en wat er moet gebeuren. Een persoonlijk programma zorgt voor het juiste raamwerk voor het succes dat jij verkiest.

Jouw transformatiereis begint
hier: meld je aan!

Jouw transformatiereis begint hier: meld je aan!

Klaar voor een nieuwe stap in je persoonlijke groei? Meld je aan voor dit inspirerende evenement en maak deel uit van een onvergetelijke ervaring. Ons toegewijde team kijkt uit naar je komst. Pak deze kans, jouw transformatiepad wacht op je. Jouw groei begint hier!

Benieuwd naar onze
andere programma's?

Be Driven
Program

Ontdek de kracht van persoonlijke coaching met ons Be Driven Program. Dit kortlopende groeps programma stelt jou in staat om jouw persoonlijke doelen te bereiken, gefocust op jouw groei en ontwikkeling.

Performance
Training

Maximaliseer je fysieke potentieel met onze Performance Training. Hiermee richten we ons op personal training, waarbij we jouw lichamelijke kracht en uithoudings- vermogen verbeteren, voor optimale prestaties.

We nodigen je uit voor een vrijblijvende intake of proeftraining bij onze studio

Blijf je stilstaan of ga je
écht aan het werk?

We willen en wensen vaak een hoop, maar het resultaat dat jij daadwerkelijk voor ogen hebt
blijft vaak uit. Om het gewenste resultaat te creëren in jouw leven is er een krachtig
fundament
nodig, zowel fysiek als mentaal. Bij The Driven Club werken onze members dagelijks aan het bouwen van een krachtig fundament, daarmee nemen zij de verantwoordelijkheid om te doen wat nodig is. Je mouwen opstropen en doen wat nodig is, zorgt voor krachtig resultaat.