Peter de Gruijl

Owner en Performance Coach

Mijn topsport verleden dient als rode draad door mijn leven. Na mijn topsport carrière en diverse opleidingen heb ik in de zomer van 2017 de groeikeuze gemaakt om te starten als ondernemer en Performance coach.

Tot op heden word ik intensief gecoacht door de allerbeste internationale coaches binnen mijn vakgebied en omring ik mij met experts om ervoor te zorgen dat ik en wij als studio in ontwikkeling blijven en door blijven groeien.

If you don’t like the person you are… Just create a new one!

We nodigen je uit voor een vrijblijvende intake of proeftraining bij onze studio

Kiezen voor een programma
waarmee je resultaat behaald

Kiezen voor een programma waarmee je resultaat behaald

Be Driven
Program

Ontdek de kracht van persoonlijke coaching met ons Be Driven Program. Dit kortlopende individuele programma stelt jou in staat om jouw persoonlijke doelen te bereiken, gefocust op jouw groei en ontwikkeling.

Be Driven
Group

Doe mee aan ons Be Driven Group programma. In kleine, gelijkgestemde groepen krijg je coaching op vier domeinen: Zijn, Werk, Relaties en Lichaam. Samen bouwen we aan een krachtig leven.

Performance
Training

Maximaliseer je fysieke potentieel met onze Performance Training. Hiermee richten we ons op personal training, waarbij we jouw lichamelijke kracht en uithoudings- vermogen verbeteren, voor optimale prestaties.

Blijf je stilstaan of ga je
écht aan het werk?

We willen en wensen vaak een hoop, maar het resultaat dat jij daadwerkelijk voor ogen hebt
blijft vaak uit. Om het gewenste resultaat te creëren in jouw leven is er een krachtig
fundament
nodig, zowel fysiek als mentaal. Bij The Driven Club werken onze members dagelijks aan het bouwen van een krachtig fundament, daarmee nemen zij de verantwoordelijkheid om te doen wat nodig is. Je mouwen opstropen en doen wat nodig is, zorgt voor krachtig resultaat.