Mart Broekhuizen

Performance Trainer & Coach

Sinds mei 2020 ben ik werkzaam binnen The Driven Club. Met veel plezier draag ik bij aan het behalen van de persoonlijke resultaten van onze members. Een fit, gezond en krachtig lichaam, zorgt voor het beter functioneren in het dagelijks leven, meer zelfvertrouwen, een betere nachtrust en het verminderen van stress. Doormiddel van het verzorgen van functionele trainingen, eruit halen wat erin zit en het creëren van een voldaan gevoel, werk ik samen met jou naar het resultaat wat jij voor ogen hebt. De mogelijkheid dat ik van mijn hobby mijn werk kan maken en gepassioneerd bezig ben met hetgeen wat ik het liefst de hele dag doe, zorgt voor veel voldoening.

Mensen beschrijven mij als een betrouwbaar en betrokken persoon, die makkelijk contact maakt met anderen. Daarnaast ben ik sportief en vind ik humor erg belangrijk.

It’s all about how bad you want it!

We nodigen je uit voor een vrijblijvende intake of proeftraining bij onze studio

Kiezen voor een programma
waarmee je resultaat behaald

Kiezen voor een programma waarmee je resultaat behaald

Be Driven
Program

Ontdek de kracht van persoonlijke coaching met ons Be Driven Program. Dit kortlopende individuele programma stelt jou in staat om jouw persoonlijke doelen te bereiken, gefocust op jouw groei en ontwikkeling.

Be Driven
Group

Doe mee aan ons Be Driven Group programma. In kleine, gelijkgestemde groepen krijg je coaching op vier domeinen: Zijn, Werk, Relaties en Lichaam. Samen bouwen we aan een krachtig leven.

Performance
Training

Maximaliseer je fysieke potentieel met onze Performance Training. Hiermee richten we ons op personal training, waarbij we jouw lichamelijke kracht en uithoudings- vermogen verbeteren, voor optimale prestaties.

Blijf je stilstaan of ga je
écht aan het werk?

We willen en wensen vaak een hoop, maar het resultaat dat jij daadwerkelijk voor ogen hebt
blijft vaak uit. Om het gewenste resultaat te creëren in jouw leven is er een krachtig
fundament
nodig, zowel fysiek als mentaal. Bij The Driven Club werken onze members dagelijks aan het bouwen van een krachtig fundament, daarmee nemen zij de verantwoordelijkheid om te doen wat nodig is. Je mouwen opstropen en doen wat nodig is, zorgt voor krachtig resultaat.