Lorenzo Missione

Performance Trainer

Van jongs af aan heb ik een diepe liefde voor zwemmen, sport en voeding ontwikkeld, wat me heeft gevormd tot een gedreven en competitieve zwemmer. Mijn enthousiasme voor sport en gezonde voeding heeft me geleid naar een levensstijl waarin ik streef naar het bereiken van optimale prestaties en welzijn.

 

Maar mijn interesses beperken zich niet alleen tot mijn eigen sportieve successen. Ik ben ook een toegewijde helper van anderen en heb mijn talenten en vaardigheden ingezet om mensen te ondersteunen. Als voormalig lid van de Koninklijke Landmacht heb ik de waarde van dienstbaarheid en teamwork leren waarderen.

 

Met mijn unieke combinatie van sportieve vastberadenheid, voedingskennis en inzet voor anderen probeer ik een inspirerende impact te hebben op het leven van velen. Of het nu in het water is, bij The Driven Club of daarbuiten, ik blijf anderen motiveren en helpen om hun eigen doelen te bereiken en een gezonde levensstijl na te streven.

Thrive now. Regret nothing later.

We nodigen je uit voor een vrijblijvende intake of proeftraining bij onze studio

Kiezen voor een programma
waarmee je resultaat behaald

Kiezen voor een programma waarmee je resultaat behaald

Be Driven
Program

Ontdek de kracht van persoonlijke coaching met ons Be Driven Program. Dit kortlopende individuele programma stelt jou in staat om jouw persoonlijke doelen te bereiken, gefocust op jouw groei en ontwikkeling.

Be Driven
Group

Doe mee aan ons Be Driven Group programma. In kleine, gelijkgestemde groepen krijg je coaching op vier domeinen: Zijn, Werk, Relaties en Lichaam. Samen bouwen we aan een krachtig leven.

Performance
Training

Maximaliseer je fysieke potentieel met onze Performance Training. Hiermee richten we ons op personal training, waarbij we jouw lichamelijke kracht en uithoudings- vermogen verbeteren, voor optimale prestaties.

Blijf je stilstaan of ga je
écht aan het werk?

We willen en wensen vaak een hoop, maar het resultaat dat jij daadwerkelijk voor ogen hebt
blijft vaak uit. Om het gewenste resultaat te creëren in jouw leven is er een krachtig
fundament
nodig, zowel fysiek als mentaal. Bij The Driven Club werken onze members dagelijks aan het bouwen van een krachtig fundament, daarmee nemen zij de verantwoordelijkheid om te doen wat nodig is. Je mouwen opstropen en doen wat nodig is, zorgt voor krachtig resultaat.