Wij zijn The Driven Club

Bij The Driven Club helpen we je om jouw potentieel te ontgrendelen, door het bouwen van een krachtig lichamelijk en mentaal fundament. Wij geloven in actie en duurzame resultaten in plaats van alleen maar proberen en hopen. Onze focus? Het transformeren van jouw kern door training en coaching binnen vier essentiële levensdomeinen – Fysiek, Zijn, Relaties en Werk. Het gaat niet om meer kennis, maar om de implementatie ervan. Ben je klaar om je leven te veranderen?

5/5

Be Driven
Program

Ontdek de kracht van persoonlijke coaching met ons Be Driven Program. Dit kortlopende groeps programma stelt jou in staat om jouw persoonlijke doelen te bereiken, gefocust op jouw groei en ontwikkeling.

Be Driven
Group

Het Be Driven Group programma is een intensieve, collectieve ervaring die naadloos aansluit op het Be Driven Program of een Performance Training traject. Bekrachtig de domeinen: Zijn, Werk, Relaties en Lichaam.

Performance
Training

Maximaliseer je fysieke potentieel met onze Performance Training. Hiermee richten we ons op personal training, waarbij we jouw lichamelijke kracht en uithoudings- vermogen verbeteren, voor optimale prestaties.

Blijf je stilstaan of ga je
écht aan het werk?

Eljan van Soeren

Performance Trainer & Coach

Peter de Gruijl

Owner en Performance Coach

Mijn topsport verleden dient als rode draad door mijn leven. Na mijn topsport carrière en diverse opleidingen heb ik in…

Joost Fluitsma

Performance Coach

Op een duurzame wijze
naar een krachtige leefstijl

Bij The Driven Club geloven we dat echte verandering en groei ontstaan vanuit een krachtig fundament van lichamelijke fitheid en mentale veerkracht. We weten dat je verlangens groot zijn en dat je klaar bent om die aspiraties om te zetten in werkelijkheid. Wij zijn er om je te ondersteunen bij het bouwen van dat fundament, je te begeleiden bij het nemen van de verantwoordelijkheid en je te helpen je potentieel volledig te benutten. We willen je verder brengen dan alleen maar proberen, wensen en hopen – we zijn er om je te transformeren naar een staat van daadkrachtig handelen.

Door middel van onze unieke aanpak, waarbij we ons richten op vier essentiële domeinen – Fysiek, Zijn, Relaties en Werk – helpen we je om een fit en krachtig lichaam op te bouwen, en zorgen we voor een duurzaam resultaat in elk aspect van je leven. Onze focus ligt niet op het vergaren van meer kennis, maar op de implementatie ervan. Bij The Driven Club gaat het om de transformatie van jouw kern, jouw fundament. Want dat is wie jij werkelijk bent. Ben je klaar voor deze levensveranderende reis?

We nodigen je uit voor een vrijblijvende intake of proeftraining bij onze studio

Blijf je stilstaan of ga je
écht aan het werk?

We willen en wensen vaak een hoop, maar het resultaat dat jij daadwerkelijk voor ogen hebt
blijft vaak uit. Om het gewenste resultaat te creëren in jouw leven is er een krachtig
fundament
nodig, zowel fysiek als mentaal. Bij The Driven Club werken onze members dagelijks aan het bouwen van een krachtig fundament, daarmee nemen zij de verantwoordelijkheid om te doen wat nodig is. Je mouwen opstropen en doen wat nodig is, zorgt voor krachtig resultaat.