Aan het woord:

Shaukat Mahawat Khan

Ouder worden hoeft niet hand in hand te gaan met pijntjes hier en daar, minder energie, vermoeidheid enzovoort. Het grote geheim is dat je als man, zeker vanaf je 40ste spieren moet opbouwen en op je dieet moet letten. Dit inzicht heeft me samen met de trainingen bij The Driven Club fitter gemaakt dat ik 10 jaar geleden was. Ik voel me vitaler en ben sterker. De inspiratie kwam door de mensen bij The Driven Club. Hier heb ik ervaren dat het niet de sportschool is maar de mensen die er werken die het verschil maken. Peter, Mart en Hannah zijn toppers die mij wisten te raken. Vanaf dag 1 al een hele goede klik.

Ik kan The Driven Club iedereen aanbevelen die nu eens echt aan zichzelf willen werken. Dus niet alleen een voornemen hebben. Plans are nothing, planning is everything!

Ik voel me vitaler en ben sterker.
We nodigen je uit voor een vrijblijvende intake of proeftraining bij onze studio

Blijf je stilstaan of ga je
écht aan het werk?

We willen en wensen vaak een hoop, maar het resultaat dat jij daadwerkelijk voor ogen hebt
blijft vaak uit. Om het gewenste resultaat te creëren in jouw leven is er een krachtig
fundament
nodig, zowel fysiek als mentaal. Bij The Driven Club werken onze members dagelijks aan het bouwen van een krachtig fundament, daarmee nemen zij de verantwoordelijkheid om te doen wat nodig is. Je mouwen opstropen en doen wat nodig is, zorgt voor krachtig resultaat.