Aan het woord:

Rob Hakvoort

Na een prachtige sportcarrière van 17 jaar waarin ik altijd getraind heb om licht te zijn en lange duur uithouding, merkte ik in mijn ‘nieuwe leven’ dat ik mijn energie niet goed onder controle had. Hoge pieken diepe dalen. Dat wou ik onder controle krijgen, lichamelijk en daarmee geestelijk top fit worden in het huidige werk en gezinsleven.

Lichamelijk en geestelijk sterker én meer in balans. Het is gelukt om de juiste vorm en hoeveelheid voeding(stoffen) binnen te krijgen waardoor mijn energieniveau gedurende de dag optimaal is.

Ik ervaar commitment, respect, partnership van beide kanten. Naast lichamelijke groei, het bepalen en behalen van doelen, ook superfijn met deze toppers om een uur van je af te praten tijdens een training. Sparren, ideeën op doen, plezier maken maar altijd met het behalen van doelen in het achterhoofd.

Daarnaast doen de mannen meer dan trainen, met alle waardevolle events brengen ze veel meerwaarde in m’n leven, zowel zakelijk als privé.

Ik ervaar commitment, respect, partnership van beide kanten.
We nodigen je uit voor een vrijblijvende intake of proeftraining bij onze studio

Blijf je stilstaan of ga je
écht aan het werk?

We willen en wensen vaak een hoop, maar het resultaat dat jij daadwerkelijk voor ogen hebt
blijft vaak uit. Om het gewenste resultaat te creëren in jouw leven is er een krachtig
fundament
nodig, zowel fysiek als mentaal. Bij The Driven Club werken onze members dagelijks aan het bouwen van een krachtig fundament, daarmee nemen zij de verantwoordelijkheid om te doen wat nodig is. Je mouwen opstropen en doen wat nodig is, zorgt voor krachtig resultaat.