Basicweg 11B, 3821 BR Amersfoort

Aan het woord:

Jelte Bakker

Ik ben 3,5 jaar geleden gestart omdat ik fysiek, door heftige blessures, niet meer in staat was te leveren wat ik altijd kon leveren waardoor ik mentaal in de knoop kwam te zitten met mijzelf. Mijn doel was om mijn fysieke grenzen op te zoeken met de focus op datgeen wat er nog wel mogelijk was. De fysieke kracht die ik hierdoor opbouwde heeft mij mentaal gevormd. Ik heb hierbij een nieuwe standaard gecreëerd voor mijn fysieke lijf. Ik ben mij veel bewuster geworden van wie ik ben waardoor ik met veel meer rust en overzicht keuzes kan maken in plaats van mij te laten leiden door emoties en niet werkbare gedachten. Ik ben een sterker persoon geworden op fysiek én mentaal vlak waardoor ik mijn ambities waar kan maken met ruimte en focus. De trainingen en wekelijkse conversatie in de coaching brengen mij de puurste vorm van geluk waardoor ik in staat ben het spel van mijn leven vol dankbaarheid te spelen en zo level na level met een lach uit te spelen. It’s just the beginning..

Ik ben een sterker persoon geworden op fysiek én mentaal vlak waardoor ik mijn ambities waar kan maken met ruimte en focus.
We nodigen je uit voor een vrijblijvende intake of proeftraining bij onze studio

Blijf je stilstaan of ga je
écht aan het werk?

We willen en wensen vaak een hoop, maar het resultaat dat jij daadwerkelijk voor ogen hebt
blijft vaak uit. Om het gewenste resultaat te creëren in jouw leven is er een krachtig
fundament
nodig, zowel fysiek als mentaal. Bij The Driven Club werken onze members dagelijks aan het bouwen van een krachtig fundament, daarmee nemen zij de verantwoordelijkheid om te doen wat nodig is. Je mouwen opstropen en doen wat nodig is, zorgt voor krachtig resultaat.