Aan het woord:

Jay Morgan-Howes

Mijn voornaamste reden om hier te starten bij The Driven Club was om met nieuwe prikkels de nodige kilo’s kwijt te raken en mezelf een nieuwe challenge te geven en te leren hoe ik de chaos in mijn leven kon aanpakken.

Tijdens mijn traject bij The Driven Club heb ik op verschillende vlaktes mijn doelen kunnen behalen, dit was zowel lichamelijk als op mentale vlak. Zo ben ik 30 kg afgevallen en is mijn conditie zo toegenomen dat ik op Mud Masters de halve marathon heb kunnen lopen (met obstakels).

Voordat ik bij The Driven Club kwam ervaarde ik veel chaos in mijn leven, ik wilde veel maar bereikte weinig en het leek alsof ik in een droomfase vast zat. Ik bleef hierdoor langer dan nodig achter de feiten aanlopen waardoor ik zigzaggend door het leven bewoog. De frustraties liepen op en bleef ik in een vicieuze cirkel hangen.

Door de trajecten bij The Driven Club heb ik een behoorlijke impact gemaakt op mijn leven. Ik heb gezien/geleerd hoe ik doelen/dromen kan creëren en die kan omzetten naar een commitment. Dit wil zeggen dat ik in een afgesproken tijd mijn doelen heb bereikt. No questions asked, geen excuses.

Ik heb geleerd dat een commitment niet een last of iets engs hoeft te zijn, maar dat het juist een onderdeel/hulpmiddel is dat ervoor zorgt dat ik mijn doelen kan bereiken die in mijn ogen mijn leven makkelijker en simpeler maken. Zolang ik 100% eerlijk ben tegen mezelf en ik doe het werk wat nodig is, dan zullen de resultaten volgen, punt.

Voor mij is The Driven Club een tweede thuis. Hier ben ik omringd door fijn, gedreven mensen die mij helpen en motiveren tijdens de trainingen en krijg ik ook de nodige steun vanuit de trainers en coaches die de tijd nemen om mij hierbij te helpen.

No questions asked, geen excuses.
We nodigen je uit voor een vrijblijvende intake of proeftraining bij onze studio

Blijf je stilstaan of ga je
écht aan het werk?

We willen en wensen vaak een hoop, maar het resultaat dat jij daadwerkelijk voor ogen hebt
blijft vaak uit. Om het gewenste resultaat te creëren in jouw leven is er een krachtig
fundament
nodig, zowel fysiek als mentaal. Bij The Driven Club werken onze members dagelijks aan het bouwen van een krachtig fundament, daarmee nemen zij de verantwoordelijkheid om te doen wat nodig is. Je mouwen opstropen en doen wat nodig is, zorgt voor krachtig resultaat.