Aan het woord:

Jannemieke van Kan

Ik was niet fit en stelde sporten al heel lang uit. Na twee gecompliceerde zwangerschappen en een verbrijzelde schouder geloofde ik er niet meer zo in, echt sportief zou ik niet meer worden.

Maar… I was wrong! In ruim een jaar tijd heb ik een krachtig en sterk lijf gebouwd. Bij The Driven Club heb ik geleerd dat geen berg te hoog is. Het is een kwestie van doen. Mart, Peter en Hannah kijken altijd op maat met je mee en maken (ook voor mijn schouder) de oefeningen passend. En zo ben ik kilo’s kwijt, spierkracht rijker en heb ik afgelopen jaar twee keer 10 km hardgelopen tijdens de marathon van Rotterdam en Amersfoort.

Nu mijn lijf op orde is merk ik dat ik mentaal nog wat uit te zoeken heb. Ook dat mag er zijn. Sterker nog, dat durf ik nu aan!

Bedankt lieve mensen!

Bij The Driven Club heb ik geleerd dat geen berg te hoog is.
We nodigen je uit voor een vrijblijvende intake of proeftraining bij onze studio

Blijf je stilstaan of ga je
écht aan het werk?

We willen en wensen vaak een hoop, maar het resultaat dat jij daadwerkelijk voor ogen hebt
blijft vaak uit. Om het gewenste resultaat te creëren in jouw leven is er een krachtig
fundament
nodig, zowel fysiek als mentaal. Bij The Driven Club werken onze members dagelijks aan het bouwen van een krachtig fundament, daarmee nemen zij de verantwoordelijkheid om te doen wat nodig is. Je mouwen opstropen en doen wat nodig is, zorgt voor krachtig resultaat.