Basicweg 11B, 3821 BR Amersfoort

Aan het woord:

Esther Beels

Al bijna 2 jaar train ik wekelijks bij The Driven Club. Het moment dat ik startte (midden in de coronaperiode), voelde ik mij niet fit en ervaarde ik ongemak van het vele zitten achter de laptop. Mijn business liep goed, maar ik miste de energie in mijn lijf en in mijn hoofd. Ik koos ervoor om dit aan te pakken met een traject bij The Driven Club. Voor mij een compleet nieuwe ervaring, ik had nooit eerder aan krachttraining gedaan.

Tijdens de trainingen merkte ik al snel dat ik volledig mijn hoofd leeg kan maken en focus op de training, ik word sterker en zelfverzekerder en durf buiten mijn comfort-zone de uitdagingen aan te gaan, zowel tijdens de training als in mijn werk.

Ik ben er trots op dat ik op persoonlijk vlak gegroeid ben en sporten nu een vast onderdeel in mijn leven is geworden. Daarnaast voel ik mij heel welkom bij The Driven Club en heb je altijd fijne mensen om je heen.

Ik word sterker en zelfverzekerder en durf buiten mijn comfort-zone de uitdagingen aan te gaan.
We nodigen je uit voor een vrijblijvende intake of proeftraining bij onze studio

Blijf je stilstaan of ga je
écht aan het werk?

We willen en wensen vaak een hoop, maar het resultaat dat jij daadwerkelijk voor ogen hebt
blijft vaak uit. Om het gewenste resultaat te creëren in jouw leven is er een krachtig
fundament
nodig, zowel fysiek als mentaal. Bij The Driven Club werken onze members dagelijks aan het bouwen van een krachtig fundament, daarmee nemen zij de verantwoordelijkheid om te doen wat nodig is. Je mouwen opstropen en doen wat nodig is, zorgt voor krachtig resultaat.